**Projected income**

Chicks = 100

Mortality rate = 9%

Amount left = 91

Average Weight = 5lbs

__Slaughtered amount __

25 = wk1

25 = wk2

20 = wk3

11 = wk4

10 = wk5

__Sale__ = $5.00 per pound

25 x 5 = 125 x 5.00 = $625

25 x 5 = 125 x 5.00 = $625

20 x 5 = 100 x 5.00 = $500

11 x 5 = 55 x 5.00 = $275

10 x 5 = 50 x 5.00 = $250

Projected income = $2,275

**Annual income**

Chicks = 100

Mortality rate = 11%

(100-11% = 89)

Amount left = 89

Average Weight = 5lbs

__Slaughtered amount __

( Done Every Friday)__ __

25 = wk1

25 = wk2

18 = wk3

11 = wk4

10 = wk5

__Sale__ = $5.00 per pound

25 x 6 = 150 x 5.00 = $750

25 x 6 = 150 x 5.00 = $750

18 x 6 = 108 x 5.00 = $540

11 x 6 = 66 x 5.00 = $330

10 x 6 = 60 x 5.00 = $300

Annual income = $2,670

**Comparing my projected income verses my annual income**

On Comparing my projected income verses my annual income I made a profit of $395. This was as a result of my projection being $2,275 and my annual sum at 2,670 which was higher due to my sale prices which I sold my chickens at.